Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Jogosan ilyeszt meg?

Jogosan ilyeszt meg?

Figyelt kérdés
2 napja érzem, hogy viszket az oldalam, amin aludni szoktam, ma felfigyeltem arra, hogy kis piros pottyok vannak az oldalamon, olyan mint egy szunyogcsípés de kissebb, viszont viszket. Az elhelyezkedésük, egymés mellett vannak, egymás alatt, de szinte kapcsolodnak egymashoz 3-4 potty csoportok, mi lehet az oka? Veszelyes? (Szoktam ruhával feküdni az ágyban, esetleg ez baj lehet) (mármimt játszós ruha vagy amiben voltam egész nap)

2018. júl. 6. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmiképpen se aludj olyan ruhában cseréld le pizsamára v valmi mert így bepállik a bőrőd és azért ilyen tisztálkodj rendesen, ha nem múlik el akkor nézesd meg dokival
2018. júl. 6. 23:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat. Rosszul fogalmaztam, nem szoktam abban aludni, csak van, hogy befekszem ruhában, minden nap fürdök.
2018. júl. 6. 23:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Poloska is lehet

Nincs háziállatotok? A bolhacsípés is ilyen

2018. júl. 7. 00:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Bolhat, vagy agyipoloskat vittel haza az utcai ruhaddal, ledoltel az agyra...stb.

Kezdj el surgosen gondolkodni (es utananezni), hogyan irthatok ki vegleg (de nagyon gyorsan, mielott kikelnek az elso lerakott petek)

Egyebkent ijeszt. Pontos J-vel.

2018. júl. 7. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!