Többszöri és gyakori darázscsípések esetén kifejlődhet immunitás a mérgére? Ha igen, elmúlhat?
Nem hiszem,méh-darázs csipés allergia esetén Kálcium injekció vagy tabletta/pezsgőtabletta.
Családba volt allergiás,hát utáltam.Naná,gyógyszer minek?!😨Én tartok magamnál azóta is(,kálcium,magnézium,vastabletta,fájdalomcsillapitó)
igen,kialakulhat,ki is alakul.eleve tisztázzuk aki csak megdagad a méhcsipésre,darázscsipésre,az nem allergia.
Az allergia tünetei a hányinger,szapora szivverés,szédülés,egész testre kiterjedő csalánkiütés.
Jómagam 13évesen kezdtem méhészkedni,45éves vagyok jelenleg.Kb 1év alatt megszoktam a méhcsipést,alkalmanként 10-50 szokott megkinálni.Az elején jót röhögött az ember hogy alig birtam kinyitni a szemem,meg feldagadt a szám széle.
Évek óta már arra is lusta vagyok,mert zavaró,hogy feltegyem a szafari kalapomra a védőhálót..Minek,csak zavar munka közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!