Begörcsölt a nyelőcsövem allergiás reakciótól, rosszabbodhat?
Úgy néz ki hogy sajnos allergiás lettem a csokira vagyis az egyik összetevőjére akár a tejre. Ma egy apró kocka csokival újra próbáltam, rá egy percre éreztem ahogy a nyelőcsövem enyhén begörcsöl, és rögtön kiöblítettem a szám, ittam rá sok vizet. Azomban most egy óra elteltével is érzem hogy még enyhén de görcsben van a nyelőcsövem, nehezebben tudok nyelni. Akinek van hasonlóan fulladásos allergiás reakciója, ez rosszabbodhat még óráról órára vagy megúszom ennyivel és holnapra jobban leszek?
Olyanok válaszát várom akiknek volt már hasonló allergiás tünet, vagy esetleg orvos :)
Ilyenkor egy vibrációs gépet nyomok a nyakam oldalának és a fülemnek, -mikor, hol oldja a görcsöt,- és néhány perc alatt túl vagyok az egészen.
Nálam kiváltja a kakaó, finomliszt, étolaj, sok gyümölcs, és még sorolhatnám. De általában a forgalmas utak mentén termelt élelmiszerek. Lehet te is a gumiporra vagy allergiás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!