Ekcémás kiütés után (amikor már nem piros, nem ég), a kiütés helyén barna elszíneződés marad vissza. Tudtok-e valamilyen jó krémet, ami halványítaná egy kicsit?
Figyelt kérdés
Sajnos ez hetek óta sem múlt el. Nagyon zavar, mert az arcomon és a szemöldököm körül van.#ekcéma #barna elszíneződés a bőrön
2018. máj. 16. 11:29
1/3 anonim válasza:
Idővel magától elhalványodik. Nekem mindig új helyen jön ki, a régi helyen kb 1-2 év alatt elmúlik a barnulás is. Volt már fülemen, bokámon, térdemen, szemem fölött. Könyökömön van most éppen.
2/3 Raini Dash válasza:
Menj el az allergológiára valószínű hogy ez allergiás eredetű, ha az felírnak szteroidos kenőcsöt vagy krémet amitől elmúlik, ha nem akarsz szteroidot akkor halicar kenőcsöt probáld ki.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Már voltam bőrgyógyásznál, sőt klinikán is.
Nem tudják az okát, a vérvétel eredményében az IgE háromszor magasabb a megengedettnél. Nekem a két szemöldököm felett, a fülcimpámnál, az ajak körül és a egy nagy kerek kiütés jött ki a hátamon. Mindig ugyanott, ezért sajnos, sose halványul el a barna folt.
2018. máj. 22. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!