A legtöbb ember miért nem csináltat allergia vizsgálatot? Miért hagyja figyelmen kívül?
Nekem például nagyon súlyos légzőszervi allergiám van, ahogy egyre teltek az évek a tünetek erősödtek.Mindenféle állatra, fűre, atkákra, pollenekre sok mindenre.
Kapok rá normális gyógyszert, így olyan, mintha nem is létezne
Viszont, az emberek többsége csak panaszkodik, amikor egymás után 10x tüsszent, a szemei vérben vannak, az orra állandóan folyik, akkor sem tudatosul benne, hogy allergiás.
A probléma,hogy vannak olyan szűk látókörű emberek, akik szerint allergia nem létezik,hanem ez csak valami modern kori "finnyásság".Nekem is mondta valaki, "finnyás vagy nem allergiás".
Szerintem az lenne a jó, ha már iskolában kötelezővé tennék az allergia tesztet, sok kellemetlenségről kímélné meg az embereket.
Ezt mégis hogy gondoltad? Minden iskolás gyerek elmegy egy vizsgálatra, kipróbálnak rajtuk minden allergén anyagot (rengeteg van), majd ezt a vizsgálatot évente megismétlik?
Vannak emberek (köztük én is), akik amíg elviselhetők a tüneteik, nem szednek gyógyszert. Én nagyon sok mindenre vagyok allergiás, és sajnos egyre többre. De csak a parlagfű szezonban szedek gyógyszert.
Például azért nem, mert sok embernek semmi baja nincs egészen a vizsgálatig, utána pedig előjön többféle allergia is.
De vizsgáltasd csak magad, okoska.
Ennél fontosabb vizsgálatokra se járnak el emberek, majd pont erre fognak?
Akinek meg komoly panaszokat okoz, az úgyis megy.
En például azért mert utálok korházakba járni.
Meg mert gyogyszert sem szivesen szednék.
Ugyhogy inkább szenvedek most 1 hónapot a pollenallergiámmal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!