Vanillababa kérdése:
Bőrgyógyászom szerint ajak ekcémám van, kipirosodik a szám és feldagad. Pimafucort krémet kaptam rá, tanácsa jöjjek rá mitől van. Szeptembertől szenvedek vele és egyre gyakrabban jön ki, diétázom. Szerintetek mitől lehet? Nektek mi segített?
Figyelt kérdés
#ekcéma #feldagad ajak
2018. márc. 4. 10:28
1/3 anonim válasza:
Fogkrém? Barátnőmnek attól volt.
2/3 anonim válasza:
Nekem sokat segített az akcéma kenőcs, de vényköteles, azonban vannak ilyen fürdető krémek, amit a gyógyszertárban lehet venni (kb. 500 ft), azzal érdemes naponta 2-3 alkalommal az arcod megmosni, esetleg felkenni és rajta hagyni 20 percet, utána mosd le és egy szilvia papírral töröld meg az arcod. Fontos, hogy mindig sterilen töröld át. Nekem ez sokat segített.
3/3 A kérdező kommentje:
Fogkrémet lecseréltem de semmi javulás.Allergológushoz 3hét múlva megyek.Már nagyon bele fáradtam ebbe.Szeeintetek lehet ez étel allergia esetleg kutya szőrre?
2018. márc. 4. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!