Hólyagok jelentek meg a szám szélén majd reggelre feldagadt a felső ajkam, okozhatta ezt a méz?
Pár napja beteg vagyok és nagyon sok mézes teát ittam, valamint magába is ettem. Régebben már érzékeltem hogy fájt utána a hasam meg ment is nagyon a hasam de nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. Most kb az elmúlt 5 napban 2 macis mézet megettem.
Tegnap ilyen pici pattanáss szerű hólyagok jöttek a számon estére kezdtek múlni, majd hajnalba arra keltem hogy nagyon fáj a torkom igy megettem kb egy evőkanál mézet, reggelre meg feldagadt a felső ajkam és zsibbad is.
És ha iszok, akkor mintha egy nagy gombóc lenne a torkomba amikor nyelem a folyadékot, evésnél nem és alapjáraton sem.
Igyak kalciumot esetleg menjek orvoshoz ?
Találkozott már valaki hasonló tünettel?
Semmi más új dolgot nem ettem az elmúlt napokban, sem más kozmetikumot nem használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!