Liszt érzékeny papír?
Figyelt kérdés
Segítségre lenne szükségem bárkit meg hallgagnek Budapest-en. Az a nagy helyzet hogy a munkahelyemen bevezették hogy mindenkinek kötelezően kell fizetniek a saját kaja részét. Ami eddig ingyenes volt. Tehát 8 órában vagyok bejelentve 16ot szoktam dolgozni erre jár az ingyenes étkezés. Na most nálunk bevezették azt hogy persze kötelezően jár csak fizess is érte az adott étel teljes árának a 30%át kell kifzetnunk tehát levonjak a fizubol(az havonta 13.000Huft). Abban szeretnék segítséget kérni hogy tud e valaki esetleg valakit akinek a valakije aki orvos aki ezen a szakteruleten dolgozik és ki tud állítani egy olyan papírt hogy én liszt érzékeny vagyok és nem ehetek itteni ételt. Nem akarok fizetni azért ami jár, és inkább viszek magammal kaját otthonról így meg sporolnam magamnak azt a kis pénzt2018. febr. 2. 12:39
1/6 anonim válasza:
Nem fogsz ilyen papírt csak úgy puszira kapni, mivel adókedvezmény is jár lisztérzékenységre, így meg már durva visszaélés lenne.
Amúgy ha otthonról vinned a kajád, meg tudnád oldani havi kevesebb, mint 13ezer forintból? Másrészt meg mond meg a főnöknek, hogy te akkor nem leszel “menzáa”, csak nem kötelezhetnek, hogy ott egyél, vagy fordulj az egyenlő bánásmódosokhoz, vagy szakszervezethez.
2/6 anonim válasza:
Illetve attól még, hogy lisztérzékeny lennél, ugyanúgy tudnál ott enni, mert az étkeztetőknek kötelességük (törvényben előírt módon) minden diétára felkészülni. Plusz lehet akkor még drágább lenne a menüd.
3/6 A kérdező kommentje:
H én otthonról vinnék kaját magammal és lenne papírom h liszt érzékeny vagyok vagy hogy nem ehet bármit csak spec diétát mindegy akkor nem kéne fizetnem a menza kaját. Így mivel nem ehetek bármit nem kötelezhet arra hogy menzás kaját egyet. Ilyen dologra gondoltam
2018. febr. 2. 12:56
4/6 A kérdező kommentje:
Amúgy meg kell a francnak adó kedvezmény én nem hiszek az ilyenekben. És természetesen nem a szép két szememert kérném, fizetnék érte.
2018. febr. 2. 13:51
5/6 anonim válasza:
Pénzért se fogsz kapni, az bűntény. Te is meg az orvos is megszívnátok.
6/6 A kérdező kommentje:
OOo Jézus :)
Hát akkor mindegy nem kell ez nekem.
Köszönöm a válaszokat.
2018. febr. 3. 01:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!