Penész allergiátol bőrbetegség?
Figyelt kérdés
penész allergiátol bőrbetegség lehetséges? nekünk olyan házunk van ami nagyon penészedik bármit probálunk 1-2 napig hatásos aztán meg megint penészes lesz és ezért el is fogunk költözni na de mindegy szóval én alergiás vagyok a penészre és nincs olyan hatása hogy pl: szemviszketés,orrfolyás,szemviszketés stb. De viszont nagyon ritkán kb évente egyszer elöjön egy olyan hogy a böröm elkezd viszketni és nagyon csúnya lesz ugy néz ki mint amikor megcsip egy szunyog csak azt képzeld el 10x-szer nagyobba.Na és ebbol a "csipásból,, rengeteg van egymás mellet most tudom hülyén mondtam el de na... amugy fehér színe van és körülette nagyon bepirosodik és viszket ez pár napig tart és elmulik.Na mindegy annyi kérdésem lenne hogy a penésztől lehet bőrbetegség nekem régebben is volt ilyen a régi házamba és amikor megláttam egy nagyon kevés penészt egyböl ugyanez a bőrbetegséges valami jött ki.Szóval lehetséges?2017. nov. 1. 19:37
1/1 Poris2000 válasza:
Igen, van ilyen, és simán lehet, hogy neked ilyened van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!