Asztmás lehetek?
Figyelt kérdés
Allergiás vagyok kiskoromtól óta, és amikor voltunk nyáron az allergológusnál, akkor kellett fújni olyan cuccba és magamba kellett szívni, "letüdőzni". Az allergológus kiírt olyan cuccot, amit magamba fog kellene szívni, és valamilyen tablettát kellett beletenni, hogy úgy szívjam magamba, hogy a tüdőmbe menjen, na nekem ez nem sikerült. Születésem óta jártam allergológiara, mert voltak problemaim a lelegzessel, volt asztmám is, ami nem véletlen, mert az apukám is az. Most nem értem miért nem adhatta azt a spray t amit csak 10-15 x kellett magamba szívni.
Most még beteg is vagyok, köhögök, kényszerít köhögni.
Mi a véleményetek mit csináljak? Nagyon parázok.
2017. szept. 22. 21:41
1/2 anonim válasza:
Az meg nem ínhalátor az csak arra van hogy a tüdődnek jobb legyen és ha javulni fog a tüdőd akkor amit most kaptál azt majd el veszi tőled gondolom mikor mindig jársz a dokihoz mindig fújat veled ilyen kis monitoron ott nézi hogy mennyit javult a tüdőd ..
2/2 A kérdező kommentje:
Igen Igen pontosan, és közben még pípól is
2017. szept. 24. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!