Szerintetek asztma ellen mi aa legjobb?
Figyelt kérdés
18 f vagyok. És hát már szinte nem tom több mint
10 éve asztmás és allergiás vagyok . Minden orvosi biszszszszbasssszon átmentem . Tablettákat már nem is szedek mert hiznak és rontanak . A befújok nem voltak annyira hasznosak eddig. Még dolgozom ezen hogy mi lehet a legjobb. Nem tudom . Levegő gyakorlatokat is csinálok , meditálok is.
2017. szept. 3. 00:22
1/3 anonim válasza:
Ne fogyassz lisztet, tejet és cukrot és az asztmád nemsokára megszünik.
2/3 anonim válasza:
Próbáld ki a sópipát és tej/tejtermékmentes diétát.
3/3 anonim válasza:
31/F Hegesztő vagyok és jópár éve allergiás vagyok szinte minden sz..a.Házipor,parlagfű,napraforgó,pázsitfűfajták....stb.Nem szedek gyógyszert nem használom az inhalálót csak ha már nagyon zavar a fulladás pl.:nevetés közben.Nos a testedzést tudom javasolni ez 100% bevált nem kardió edzésekre gondolok hanem melkast hátat és hast erősítő edzésre.Meditálció illetve a légzőgyakorlatok és az úszás is nagyon jó.Erősíst sokat és ne feledd a légzés nagyon számít. Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!