Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Ezek milyen allergia tünetek...

Ezek milyen allergia tünetek lehetnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, tudom menjek orvoshoz, az is lesz hétfőn az első dolgom, de addig hátha tud valaki segíteni.

Tegnap este elalvás után arra keltem, hogy nagyon viszket a bokám és volt is rajta 3 szúnyogcsípés szerű pont. Amikor picit elmúlt akkor visszaaludtam majd pár óra múlva arra keltem hogy már az egész lábszáram és a karom is viszket és azokon is tapintható szúnyogcsípés nagyságú pontok vannak. Szidtam is a szúnyogot egészen addig amíg fel nem keltem még egyszer de akkor már az egész testemen voltak és iszonyatosan viszkettek. De mire felkeltem reggel eltűntek csak 2 elvakart helye van meg. Tegnap mindent úgy főztem, ahogyan szoktam, karfiol levest, illetve bakonyi csirkemellet csináltam laktózmentes tejföllel, de az utóbbit csak kóstolgattam főzés közben nem ettem belőle igazán, viszont új fajta hajbalzsamom van, tegnap hajat mostam, de ez okozhat ilyet az egész testemen? Nálam a laktózérzékenység is 20 évesen jelentkezett először, de az se mindentől jön elő.

2017. szept. 2. 11:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia!Az allergia bárkinek, bármikor előjöhet. Rengeteg minden vesz körül minket.Sokat segíthetnek a gyógynövények. Mit állapított meg és adott a doki?Jobbulást!
2017. szept. 6. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!