Hazi gyógymódott parlagfű ellen? Orrdugulás orrfolyás szemviszketés tüsszögés. Létezik e erre tea esetleg? Köszönöm.
Házi gyógymódnak jó szerintem a gőzölés
Azt úgy csinálod főzöl egy kotla vagy egy kis lavor kamilla teát le leped a fajed meg a lavrot törülközővel aztán méjen veszed a lélegzetet. Mert ugye a kamilla gyulladáscsökkentő. És az allergia nem más mint valami ellen gyenge a szervezeted jelen esetben a parlagfü mint nekem
És azért jó a kamilla teát beinhalálni mivel az allergia úgy jön ki hogy be gyullad a nyálka hártya, van nem házi gyógymód ami nagyon adja:orspray:afrin, szemcsepp opatanol
Amúgy ha valami gyógyszert ki írna a doki ne lordestint szedj ha azt írja ki mert semmit nem használ,ami jó orrspray még az allergodin. Tapasztalatból beszélek.
Múgy amit írtam szemcseppet a rohadt jó nem kell vele folyamatosan csepegtetni a szemem mert nem sűrűn viszket a szemem ami az allergia tűnete hanem inkább be van dugulva az orrom meg száraz a szám folyamatosan.
Tapasztalatból beszélek én is allergiás vagyok át mentem már ezeken. Majd ha ki megy az allergia az akkor lesz ha le hűlik a levegő esik az eső és ezeknek a pollenje le verődik. Amúgy ha tehetősebb ember vagy biztos lehet venni ojan cucmót amit ami megszűri a levegőt. Maszkot láttam neten ojat bicigli boltba lehet rendelni csak az vele a baj hogy a szűrőket állítólag 2-3naponta kell cserélni. De szem viszketésre nem hiszem hogy használ.
Ja bocsi a kamilla teás cuccot úgy csináld hogy amivel a lavrot le leped a annak a törülközője alá kell tenned a fejed.
Tehát ülsz a lavor előt és úgy teszed rá egyszerre a lavora meg a fejedre a törülközőt és amíg gőzöl addig használod
#9 pontosan. nem kell ide a sok kamu dolog, mint például ez a "gyuri bácsi féle tea"..
nevetséges, hogy sok ember elhiszi az ilyeneket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!