Tejallergia?
Figyelt kérdés
cetirizin, allergia, tej,2017. aug. 23. 10:44
1/4 A kérdező kommentje:
Cetirizin EP 10mg tablettát írt fel 2 hete az orvosom, amikor egyik reggel arra ébredtem hogy a felső ajkam bedagadt. Mellé kaptak kálciumot is, de most az nem lényeg. Allergia vizsgálat nem volt. Viszont 3 dolog miatt lehetett a duzzanat,1. tej,2. Apo-famotidin gyógyszer 3. Valamilyen vegyszer. Kérdésem, ha tejre vagyok allergiás, akkor a cetirizin szedése közben ha fogyasztottam tejterméket, akkor újra ki kellet volna jöjjön az allergia? Mert nem volt semmi. Igaz tejfölt meg sajtot ettem csak. Egyáltalán cetirizin jó tejallergiára? Mert a tájékoztatóban nincs írva róla semmi. Ma tervezem abbahagyni a szedését, mert már hasmenésem van tőle.
2017. aug. 23. 10:45
2/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat, csak véletlen elküldte.. amikor még nem voltam kész..
2017. aug. 23. 10:45
3/4 anonim válasza:
Jo allergiára, de nem a tejre. Ugy tudom, hogy porra, pollenre, ilyesmikre. Ha allergiás vagy a tejre, akkor több eset van. Vagy a laktozra vagy érzékeny, akkor laktozmentes termékeket fogyassz. Vagy a tejfehérjére, ami viszont minden tejben benne van, akkor minden tejterméket kerülni kell. Illetve mind a kettore is lehetsz allergiás. De megy a hasad, vagy fáj, vagy hánysz, ha tejet fogyasztasz? Nem hallottam még arrol, hogy pont az ajak duzzadna fel, de bármi lehet. Ja és kérj beutalot vizsgálatra, nem árthat.
4/4 anonim válasza:
Ja és én szedem ezt a gyógyszer, de nekem eros porallergiám van, és a szájpadlásom, az arcom, a szemem és a torkom szokott iszonyat modon viszketni. Néha használ, néha ugy érzem csak rosszabb, ami nem tudom mitol van. Első voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!