Jasdik kérdése:
Leégetett a nap és mindig kint vagyok azért nem barnul be?
Figyelt kérdés
Le égetett a nap, de mindig kint vagyok perszelő napba is, azért nem barnul be ert mindig jobban és jobban leég?2017. jún. 18. 23:29
1/9 anonim válasza:
Eleve nem kellene védelem nélkül a napon lenni, de főleg ha elégtél, akkor takarnod, kenned kellene magad. Addig nem barnulsz be, míg égeted a sérült bőröd.
2/9 anonim válasza:
Ha kimész a napra, akkor először barnulsz, utána égsz le. Kevered a sorrendet.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem, mert én le égtem, és nem barnul be
2017. jún. 19. 23:11
4/9 anonim válasza:
Az égés vörös. Nem érted, amit mondunk.
Kimész a napra, elkezd barnulni a bőröd. Ha erős a napfény, akkor elkezdesz leégni, és bevörösödik, elkezd hámlani, fáj stb. Ez van most nálad.
5/9 anonim válasza:
67%-os, igazad van, de a kérdező azt akarja tudni, miért égő vörös a bőre még mindig és miért nem nyugszik le a bőre és veszi fel a megszerzett színt. Ahogy írtam, azért, mert védelem nélkül van a napon és égeti tovább. Nem viccelek, ha azt mondom, hatalmas egészségi kockázat. Kend magad, takard a bőröd kérdező, és akkor lenyugszik valamennyire és lesz egy kis színed. Ha lehámlasz, akkor viszont elveszítheted az egészet, ezért is ne süttesd magad! Barnulni csak ésszel lehet!
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor most napokig maradjak itthon?Kb mikor lehez ki menni, amikor már nem veszélyes a börömre?
2017. jún. 22. 00:24
7/9 anonim válasza:
Ne maradj otthon, hanem öltözz fel! Ahol meg nem tudsz (pl kar), ott kend be magad erős napvédővel.
8/9 A kérdező kommentje:
Joo de utána bebarnulok?
2017. jún. 22. 16:13
9/9 anonim válasza:
Ha nem hámlasz le, akkor lesz színed, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!