A kamilla okozhat csalánkiütést?
Figyelt kérdés
Házilag csináltam kamilla teát és kézzel szedtem le a virágait de jó sokat. Lehetséges hogy ez okozta?2017. jún. 8. 08:20
1/5 anonim válasza:
Biztos vagy benne, hogy valóban kamillát szedtél ? Rendelkezel idevágó igazolt botanikai ismeretekkel ?
2/5 anonim válasza:
Viszket vagy csíp? Kamilla biztosan nem csíp.
Egyébként sokan nem tudják, hogy a kamilla allergén növény, vagyis van, aki allergiás rá. Én se ihatom, vagy borogathatok vele, mert viszketést okoz.
4/5 Zsabenyka válasza:
Több ok lehetséges:
1.Allergiás vagy a kamillára
2.Nem a kamillára vagy allergiás, de a növény környezetében más allergének is voltak, (pl. csalán, vagy más egyéb ( pl. ha a mezőn szedted, rengeteg allergén típusú növény van)
3.Szedés közben megcsípett valami, apró rovar, amit akkor nem vettél észre.
4. Nem kamillát szedtél, hanem valami nagyon hasonlót, amire allergiás vagy.
5/5 Zsabenyka válasza:
Bocs, még pár fontos kérdés: Hol, és mikor jelentkeztek a kiütések? A kezeden, azokon részeken, amik érintkeztek szedéskor a növényekkel, vagy már a tea ivás után, és a hasadon, vagy máshol is van? Ja és hol szedted a kamillát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!