Méhcsípés, normális ez?
Tegnap megcsípett egy méh a bokámnál, és reggelre nagyon bedagadt. Kb 2x akkora a bokám mint a másik normális ez?
Az életre veszélyes tünetek ennyi idő elteltével jelentkezhetnek e még?
hát én nem látok benne fullánkot
most hideg ecetes vízben áztatom
Megnyugodhatsz,nem vagy allergiás a méhcsipésre,nyugodtan neki is állhatnál méhészkedni,1év alatt megszoknád a mérget és többé fel se dagadnál.Én 44 vagyok,13évesen kezdtem,az első évben néha olyan bedagadt szemem,szám széle,kezem volt,hogy csak nevetett rajta az ember.
Ha allergiás lennél,akkor a csipés után hidegrázás,egész testre kiterjedő csalánkiütés,vérnyomás drasztikus lecsökkenése,légutak elzáródása lennének a tünetek.
Jó tudom,a laikusok azt hiszik ha bedagad akkor allergiás pedig nem.
A csipés után nem mindig találni meg a fullánkot,mert óhatatlanul is odakap az ember és azzal már ki is kotorta.Petrezselyemzöld,félbevágott hagyma,ezek esetleg használhatnak de különösebb jelentőssége nincs.
Olyan ez mint az influenza.Használ ellene valami? Semmi,ki kell feküdni jó sok pálinka kiséretében :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!