Ha tintával rajzolok a kezemre az baj? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok.14 éves fiú vagyok és néha néha szoktam rajtzolgatni a kezemre kissebb motívumokat mert majd tetováló szeretnék lenni mivel megvan hozzá a rajzolásvan a képességen.De a kérdés ha hosszútávon mondjuk gyakorlok magamon tintával(kék Stabilo tollal) akkor vajon lehet valami bajom a tintától esetleg bőrrák?Vagy ez tévhit?Előre is köszönöm!:)2017. máj. 13. 13:40
1/3 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy a tinta bőrrákot okoz, de ettől függetlenül én a papírra rajzolást javaslom.
2/3 anonim válasza:
A mai toll tinták számos szabványnak kell megfeleljenek, így nem nagyon leszel tőle rákos.
Gyakorlatilag csak a bőr legfelső rétegének felső 1-2 rétegét színezed meg.
Lehet, hogy ha tintában úszkálnál nap mint nap, már baj lenne, de egy kis toll a bőrön nem hinném.
Viszont sok értelme nincs. Gyakorolj különféle papírokra, anyagokra. Illetve még érdemes a nyelvtanra is ;)
3/3 anonim válasza:
Hát ha a bőröd alá nyomod a tintát vele az kényelmetlen lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!