Az allergiás asztma elmúlhat valaha?
Paleolit állítólag kamu.
Glutén mentes oldalról közelítsd meg a témát
Allergiának az egyik gyógymódja, az allergén adagolása nagyon kis mennyiséggel kezdve és lassan növelve a mennyiséget. Saját magamon próbáltam ki és remekül sikerült. Gyógyszertárban vásároltam lanolint. 20% forralt vizet kell a lanolinhoz adni és kb. 50-szeres hígítással kevertem össze a propolisszal. Ezt orrkenőcsként használtam naponta 2, x 3 –szor. Lefekvés előtt babnyi mennyiséget szívtam fel jó alaposan. Tavasszal, vagy nyáron, véletlenül egy vadkender mezőben heveredtem le pihenni, pár perc múlva elkezdtem tüsszögni, akkor vettem észre hol vagyok. Semmi következmény nem lett a tüsszögésen kívül. De az összes allergiám és az asztmám is elmúlt. Úgy öt év múlva találkoztam a tüdőgyógyásszal, kérdezte mit használok, hogy nem gazdagítom a gyógyszergyárakat.
Elmondtam neki és mintha a falnak beszéltem volna – Jaj, maga nehogy használjon ilyesmit, mert bele is halhat. Ennek már közel húsz éve és azóta egyszer sem vitt el a mentő fulladásos rohammal, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!