Lehetseges, hogy allergias vagyok az ecstasyra vagy a speedre?
Figyelt kérdés
Pènteken használtam mindkét kábítószert és másnapra teljesen feldagadt a szám és tele van az egész szám körül sebbel.Szoktam ilyenkor rágni a szám közben,de ez mindenhol olyan körübelül,konkrétan majdnem az államnál is és fogalmam sincs mi erre a magyarázat.2017. ápr. 24. 15:27
2/7 anonim válasza:
Emeljed 12÷15-szörösére az adagot, garantáltan megszünik allergiád!
3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem ez magánügy,hogy én mit csinálok meg miért.Ha nem tudtok a kérdésemre válaszolni akkor inkább ne tegyétek.:)
2017. ápr. 24. 19:57
4/7 anonim válasza:
A száj kisebesedése jellemző sokaknál, ezért is szoktak ilyenkor rágózni, szerintem veled is ez lehetett, csak ilyenkor az ember észre se veszi mennyire rágja a száját.
5/7 anonim válasza:
Hogy ti nektek milyen nagy szàtok van a kèrdèsre bezzeg nem tudtok vàlaszolni!
Persze ha szembe talàlnàtok magatokat egy drogossal rà se mernètek nèzni!
Na kèrdező amúgy menny el orvoshoz!!!!
6/7 anonim válasza:
Mit lehet értelmesen válaszolni az ilyen magyarázatú kérdésre: ".Szoktam ilyenkor rágni a szám közben,de ez mindenhol olyan körübelül,konkrétan majdnem az államnál is".
Ha körülbelül, akkor nem konkrétan és fordítva.
Fenntartom előző válaszom, ha megfogadva nem múlik el a körülbelül konkrétan dolog, akkor allergia!
7/7 anonim válasza:
Szerintem ne rágózz, egy idő után elkezded rágni a szádat úgy hogy fel se tűnik... Amíg le nem szoktam a rágóról nekem is sokszor óriási lett a szám és fájt, így max feszül az állkapcsom, de ez még mindig jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!