Ételérzékenységi teszt az milyen? L/16
Pattanásos vagyok és azon gondolkozom, hogy valószínű valamilyen étel okozza. Hallottam erről a tesztről, csak gőzöm sincs, hogy ez hogy megy, hogy néz ki, egyáltalán hol lehet igényelni.
Kérlek a haszontalan kommenteket csak gondolatban írjátok ki. Köszi :)
Gasztroenteorologiara kerj beutalot
Nem nagy cucc. A glutent azt sima vervetellel nezik azt tudom, laktoznal valami kilegzeses teszt van azt hiszem (bele kell fujni valamibe)... nem egy nagy ordongosseg. Szerintem a nagyjat ki lehet mutatni sima vervetellel. A tejfeherje allergianal laktozmentes tejtermekeket kell tomni magadba vagy let hetig, es utan visszamenni, meg ilyesmik vannak.
Első válaszoló!
Tejfehérje allergiánál semmiféle tejtermék nem fogyasztható, amit te írsz, az tejcukor allergiára vonatkozik!
Kedves kérdező, azt tudnod kell, hogy a gasztroenterológián 1-2 hónap várakozási idő van, mire megvizsgálnak, és még utàna elvégzik a különböző allergiákra vonatkozó szűréseket, majd vissza kell menni az eredménnyel.
A helyedben privát alapon mennék szakorvoshoz, ha van rá anyagi lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!