Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Ételérzékenységi teszt az...

Ételérzékenységi teszt az milyen? L/16

Figyelt kérdés

Pattanásos vagyok és azon gondolkozom, hogy valószínű valamilyen étel okozza. Hallottam erről a tesztről, csak gőzöm sincs, hogy ez hogy megy, hogy néz ki, egyáltalán hol lehet igényelni.

Kérlek a haszontalan kommenteket csak gondolatban írjátok ki. Köszi :)

2017. ápr. 22. 14:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Gasztroenteorologiara kerj beutalot

Nem nagy cucc. A glutent azt sima vervetellel nezik azt tudom, laktoznal valami kilegzeses teszt van azt hiszem (bele kell fujni valamibe)... nem egy nagy ordongosseg. Szerintem a nagyjat ki lehet mutatni sima vervetellel. A tejfeherje allergianal laktozmentes tejtermekeket kell tomni magadba vagy let hetig, es utan visszamenni, meg ilyesmik vannak.

2017. ápr. 22. 14:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló!

Tejfehérje allergiánál semmiféle tejtermék nem fogyasztható, amit te írsz, az tejcukor allergiára vonatkozik!

Kedves kérdező, azt tudnod kell, hogy a gasztroenterológián 1-2 hónap várakozási idő van, mire megvizsgálnak, és még utàna elvégzik a különböző allergiákra vonatkozó szűréseket, majd vissza kell menni az eredménnyel.

A helyedben privát alapon mennék szakorvoshoz, ha van rá anyagi lehetőség.

2017. ápr. 22. 14:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszaitokat. Ment a zöld kéz ✋ :)
2017. ápr. 22. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!