Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Az uborka magjára létezik...

Az uborka magjára létezik étel-intolerancia?

Figyelt kérdés
Bármilyen uborkát fogyasztok utána menetrend szerint jön a borzasztó fájdalmas puffadás. Próbáltam már héj nélkül is, úgy is ugyanilyen. Vki tanácsolta hogy a teljes mag-részt vágjam ki belőle, de olyan görcsöket okoz, hogy nincs kedvem kísérletezni vele. Lemondani viszont nehéz róla, mert nagyon szeret(ném)em... Ugyanígy vagyok szinte minden hüvelyessel, káposztával, stb... Gyerekkorom óta küzdök az állandó szélgörcsökkel, de évek alatt szép lassan sikerült kitapasztalnom nagyjából mik okozzák. ( tejtermékek, hüvelyesek, uborka, káposzta stb...) Sajnos nincs annyi pénzem, hogy egy komplett tesztet csináltassak, mert nagyon drága.

#allergia #uborka #puffadás #Étel-intolerancia
2017. ápr. 20. 10:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezek epe problémáre utaló ételek, szvsz nem allergiáról van szó.
2017. ápr. 20. 10:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Da, da.
2017. ápr. 20. 12:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Én ugyan így szenvedtem egész életemben. Ma már szinte semmit nem tudok megenni aminek köze van a nagyüzemi gyártáshoz termeléshez. Csak amit magam készítek saját alapanyagokból. Nem tudok megenni már egy szelet szalámit sem, csak nyers, frissen vágott húst veszek. Ha akarsz erről társalogni keress privát.
2017. ápr. 20. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!