"...legyöngült immunrendszer súlyosbítja a betegséget."
Ez a kettő hogy jött össze? A psoriasisos, vagy ekcémás betegeknek pontosan Metthotextratot, meg egyéb immungyengítő szarokat szoktak felírni, hogy féket tartsák a tüneteket.
2017. márc. 24. 11:33
12/16 anonim válasza:
Kecsketej szappan nekem nagyon jól bevált. Elmulasztotta mindenhol, ezt tudom javasolni.
2017. márc. 24. 18:32
13/16 anonim válasza:
Miquelnek:
Nem keverném össze a psoriasist és az eccemát, mert két különböző betegség. És az eccemára és más autimmun betegségekre szteroidokat használnak a tünetek enyhítésére, mivel nem gyógyíthatóak.
2017. márc. 25. 14:49
14/16 anonim válasza:
Mindkettő autoimmun betegség, s pontosan ezért nem gyógyíthatók. Mint tudjuk, az immunrendszer nem felejt. S igazad van, először valóban szteroidos készítményekkel próbálnak eredményt elérni. Ami persze öngól, mert a szteroid hatása véges, és amint elmúlik, a tünet már valamivel erősebb formában jelentkezik. Súlyosabb esetekben nem elégszenek meg a szteroidokkal, ilyenkor már jön a Methotextrat, és egyéb szarságok.
Első válaszomban azért javasoltam azt a kúrát, mert a gyógyszeriparnak nem célja, és nem érdeke a tünetmentes állapot elérése.
2017. márc. 26. 08:12
15/16 pinkyxy válasza:
Sziasztok. Évek óta ekcémával küszködök a lábamon. Én már mindent kipróbáltam, a gyógynövényektők kezdve a legdrágább krémekig, da az az igazság csak a steroidos krémek hoztak enyhülést. De mivel azt nem szívesen kenem magamra, továbbra is keresem a megoldást. Egy ismerősöm ajánlotta hogy neki bevált a Goods Market- ben lehet venni VÖRÖSSZŐLŐ LEVÉL krém ( 299.-) ft. Na, gondoltam, valami gagyi de ki tudja. És láss csodát! Nem tudom mi van benne ami használ, de nekem BEVÁLT! Lassan hoz javulást, de egyértelműen csökkentek a tünetek. Remélem tudtam segíteni!
2017. ápr. 14. 12:43
16/16 Libers Pertz válasza:
Nekem a melegtől szokott kijönni, mindkét térdemen és könyökömön, frigóból kiveszel egy fagyott csirkét, odateszed és elmúlik a viszketés, mindig ezt csinálom, télen nem jön ki. Amúgy egy Sandler filmben hallottam, bevált, használom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!