Pattanás szerű viszkető kiütések?
Figyelt kérdés
Nem lehet kinyomni, nem gennyes, de borzasztóan viszketnek, ha elkezdem kaparni akkor a dudor kifehéredik, körülötte pedig piros lesz, mint amikor megcsíp a csalán. Pár hónapja van ez, (bőrgyógyász ahol voltam teljesen közömbös volt velem, nagyon meg se nézte) többnyire a karomon jön ki, a fül körüli részen, elvétve 1-2 a mellkasomon. Általában csak 1-2 jön ki egyszerre, sajnos addig kaparom amíg varas nem lesz. Igaz hogy pattanásokkal küzdök már lassan mondhatom hogy évtizedek óta, de ilyen kiütések soha nem voltak rajtam.2017. márc. 10. 12:21
1/4 anonim válasza:
Lehetséges, hogy rüh. Bárhol elkaphattad, emberről emberre terjed. A peték vannak a bőr alatt, csak mikroszkóppal lehet látni és az elején könnyű összekeverni pattanással vagy más kiütésekkel pl szúnyogcsípés.
2/4 A kérdező kommentje:
Ha esetleg az, bár képek alapján nem úgy tűnik, mivel lehetne ezt eltüntetni?
Gondoltam már poloska csípésre is, de sehol nem találtam a szobában, ágyban petéket, bármi erre utaló jelet. Pókcsípés meg teljesen más...
2017. márc. 10. 21:14
3/4 anonim válasza:
Nekem is mindig ilyenem van, de mire elmentünk volna bőrgyógyászhoz már magától elmúlt.Szerintem cssk a bőrszárazság miatt van.
4/4 gumiciszma03 válasza:
Sziasztok nekemis ugyan ez a tünetem már lassan 4 hónapja a városunkba volt aki rühesvolt vagy lehet csak pletyka de nagyon félek a barátnőmön is megjelentek ugyanezek a tunetek ahogy a kérdező is mondta csalán szerű de nagyon nagyon viszkető legszivesebben kivágnám a testemből nekem a lábamon hasamon kezemen hátamon csípőmön jelenikmeg es iszanyatos viszketéssel jár mostis éppen egykézzel irok a másikkal vakarozom nagyon örülnék ha tudnamár végre segíteni valaki .....100000% hogy nem agyipoloska mivel mar az egesz rugataramat kiuritettem es ágyat is cseréltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!