Étolaj allergiája van valakinek?
Szerintem az étolajnak semmi köze az emészthetőséghez és a zsírsavakhoz. Más irányból kéne megközelíteni a dolgot. Valamikor, 30-40 évvel ezelőtt az étolaj még egészséges volt. Mikor a kolhozokban központilag termeltették a napraforgót. De azóta az útjainkon egyre több autógumit koptatunk, aminek a pora egyre nagyobb mennyiségben bekerül a hidegen sajtolt olajba! Az étolaj, és a gyümölcsök emészthetetlenségét ez okozza!
Persze a túliskolázottak ráfogják valamiféle allergiára, népbetegségre!
Meg hát, a sóval is van némi probléma. A műtrágya amit élelmiszereinkbe kevernek, emésztetlenül végig halad a beleken, csípve marva azt. Krumplit már háztájiban sem kelet kálisó nélkül termelni. Tehát a krumpliban már alapból teljes töménységben van a kálium, és ezt még megsózva a boltjainkban kapható sóval, persze hogy hasi panaszokat okoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!