Van valakinek rajtam kivul periorális dermatitisze?!
Nekem 2 éve kezdődött a szám alatt az állam kiszáradt, vörös volt viszketett es mintha kis kiütések lettek volna. Bőrgyógyász azt mondta ekcéma, es ne hasznaljak fluoridos fogkremet. Elmúlt.
Most kb 2 hónapja megint visszajött a dög, kerestem a neten mit tehetnék ellene.. lecseréltem a tusfurdomet es a fogkremet gyogynovenyesre de semmi..aztan ahogy a neten nezelodtem megtaláltam ezt a perioralis dermatitiszt es a képek is ugyanolyanok mint amilyen az enyém es a leírás is egyezik. Vettem ra Alksebor kenőcsöt ez szepen levitte most bár néha kiszárad még es most a kiütések is ott vannak de halisten mar nem olyan csunya. Arckremet is olyat használok amit a kozmetikusom ad. Ő azt mondta szeborreás a bőröm úgyhogy lehet ez a sz.r is ettől van.
Akinek van ilyene mit használ ra? Teljesen elmúlt?
Azt olvastam bármiről kijöhet...:(
Köszi a választ. :D
Azóta még egyszer kijött és kaptam rá szteroidos krémet (tudom nem jó) és elmúlt teljesen, elő se jött.
Szűretlen almaecet 1:4 vagy 1:2 arányban vízzel, vattával bekened.
Külföldi oldalakon olvastam a tippet, csak ez vált be. Nem mar.
Esetleg ha beszívódott finomímtatlan kókuszolajal be lehet kenni, ha súlyos az állapot. (pl Dmből)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!