Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Allergiás reakciók - Mit...

Allergiás reakciók - Mit csináljak már magammal?

Figyelt kérdés

Eddig kétszer éppen csak megmentették az életemet, de mindkétszer azért, mert volt velünk orvos, egyszer meg vendégségben volt orvosi táska, mire a mentő kijött volna, már annyi lett volna nekem.

Ha ott azonnal nincs Tonogen és Solu-Medrol és vki, aki vénásan azt beadja nekem, hát hogy mondjam, már éppen a fuldoklásban voltam gégeödéma miatt, a mentő már csak amolyan utólagos ellátás volt, de életmentéshez már elkéstek volna.

És hát kisebbek azóta is vannak h csak az arcom dagad meg vagy csak kiüt ez-az, de igazából soha nem jövünk rá az okára.

Csak feltételezik h tartósítószer, de ennyi, további ötletük nincs, immunológus már lemondott rólam.

Oké hordom magammal az adrenalint meg a steroidot, furoseimdet is, na de nem biztos h leszek mindig olyan szerencsés h van én vagy vki más be tudja gyorsan adni vénásan.

Hát szal lényeg h k elegem van már így mindenből, h éppen megint mikor kap el egy újabb roham.

Most őszintén, csoda, ha már olyan minden mindegy hangulatom van, mióta második is megtörtént (ami a második nagyon durva volt, angio és szal generalizált, agyi ödémával is)? + volt egy amolyan közepesen durva, amikor még én be tudtam avatkozni, és "nem volt" olyan vészes, legalább halálfélelmem nem volt, ez is valami.

+ a sok apró, gégebedgadás nélkül.

mit lehet tenni? valaki egyáltalán él még így mint én?

az egyik immunológus azt mondja nekem poénosan, h azért se nagyon jönnek rá ennek az okára, mert nem igen van olyan ember, aki túlél egy olyan durva angio- és generalizált ödémát, amilyen nekem volt, nemhogy kétszer is ilyen szerencsém legyen, szal érezzem magam megtisztelve. Tök jó biztatás ...

van még vki? kíváncsi lennék, ő hogyan vészeli át ezeket az allergiás reakciókat

2016. dec. 6. 21:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Ilyen reakcióm még nem volt tejfehérje allergia esetén DE lehet h neked is ez a gond. Nem immunológust kell keresni hanem gasztroenterológust. Van ilyen allergia teszt vérből vagy a bőrödön nézik. Nekem eddig csak a vérnyomásomat piszkálta. Levitte 70-80 közé. És mivel ez a bajom én utána olvastam és ott írja nagyon ezt a gége ödémát. Persze más étel allergiánál nem néztem. De pl glutén nem hiszem mert párom arra volt érzékeny egy időbe és ott nem írták ezt. Szóval csináltass egy ilyen tesztet. Aztán vigyázni kell mert ha pozitív attól még h nem eszel majd tejeset a szója okozhat keresztallergiát.
2016. dec. 7. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!