Allergiás reakciók - Mit csináljak már magammal?
Eddig kétszer éppen csak megmentették az életemet, de mindkétszer azért, mert volt velünk orvos, egyszer meg vendégségben volt orvosi táska, mire a mentő kijött volna, már annyi lett volna nekem.
Ha ott azonnal nincs Tonogen és Solu-Medrol és vki, aki vénásan azt beadja nekem, hát hogy mondjam, már éppen a fuldoklásban voltam gégeödéma miatt, a mentő már csak amolyan utólagos ellátás volt, de életmentéshez már elkéstek volna.
És hát kisebbek azóta is vannak h csak az arcom dagad meg vagy csak kiüt ez-az, de igazából soha nem jövünk rá az okára.
Csak feltételezik h tartósítószer, de ennyi, további ötletük nincs, immunológus már lemondott rólam.
Oké hordom magammal az adrenalint meg a steroidot, furoseimdet is, na de nem biztos h leszek mindig olyan szerencsés h van én vagy vki más be tudja gyorsan adni vénásan.
Hát szal lényeg h k elegem van már így mindenből, h éppen megint mikor kap el egy újabb roham.
Most őszintén, csoda, ha már olyan minden mindegy hangulatom van, mióta második is megtörtént (ami a második nagyon durva volt, angio és szal generalizált, agyi ödémával is)? + volt egy amolyan közepesen durva, amikor még én be tudtam avatkozni, és "nem volt" olyan vészes, legalább halálfélelmem nem volt, ez is valami.
+ a sok apró, gégebedgadás nélkül.
mit lehet tenni? valaki egyáltalán él még így mint én?
az egyik immunológus azt mondja nekem poénosan, h azért se nagyon jönnek rá ennek az okára, mert nem igen van olyan ember, aki túlél egy olyan durva angio- és generalizált ödémát, amilyen nekem volt, nemhogy kétszer is ilyen szerencsém legyen, szal érezzem magam megtisztelve. Tök jó biztatás ...
van még vki? kíváncsi lennék, ő hogyan vészeli át ezeket az allergiás reakciókat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!