Áramütésszerű viszketés, mitől lehet?
Sziasztok!
36 Ffi vagyok.
Régóta vannak a tünetek, de most kicsit többször, szóval szeretném kitalálni, mitől.
Úgy kezdődött, hogy eleinte törölközés után kezdtem viszketni. Oldalamon+belső comb+ felkar beső része. Olyan áramütésszerű, nem sima viszketés. Ami érdekes, rájöttem, hogy amint ruha éri a területet, szinte azonnal abbamarad. Ez ugye azért is vicces, mert pl egy nyári esti fürdés után is fel kell vennem 5-10 percre egy melegítő alsót+felsőt..
Mostanában még az is előjött, hogy nappal is elkezdődik a karomon, ha fedetlen. Ilyenkor valamit felkapok magamra, és el is múlik.
Nincs minden fürdés után, meg a nap közbeni is csak mondjuk heti egy alkalom.
Teljesen minegy, mivel(tusfürdő, szappan, stb) fürdök, meg úgy egyáltalán semmi konkrét kiváltó okot nem tudok.
Bőrgyógyászhoz elmentem, adott valami kenőcsöt, ami nem használt semmit.
Mindenképp magánúton is elmegyek dokihoz, de azért ha valaki hallott ilyenről, írhatna...
Nem vészes. Ha nem vagyok otthon több napot, akkor is előjön(nyaralás, stb).
Ja, és izzadékonyabb vagyok, sosem száraz a bőröm.
Mikor viszket, akkor sincs semmi látható tünet(szárazság, kiütés, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!