Milyen allergia lehet ez?
Ha otthon vagyok folyamatosan be van dugulva az orrom. Ha kilépek az utcára, 5 percen belül elmúlik, ha hazaérek, 5 percen belül ismét nem kapok levegőt. Az egész házban jelentkezik ez az orrdugulás, de főképpen akkor, ha lefekszem aludni.
A párnákat kimostam, kiporszívóztam a matracot (másfél éves matrac), kimostam a takarót, stb. Ezután is jelentkezett.
Van két macskánk, de nem hiszem hogy ők okozzák, mivel barátomnál is van 2 macska, és ott semmi bajom nincsen.
Vettem erre allergodilt, ami nem igazán érzem, hogy hatna. Emellett szedem az Allegra Fortét, de emellett is bedugul az orrom. Továbbá a szobámba szinte állandóan megy a légtisztító, hiába.
Nincs ötletem, hogy nálunk otthon mi lehet, amivel sehol máshol nem találkoztam.
Orvoshoz elmennék, csak nem tudom, hogy kihez forduljak ezzel, vagy hogy van-e rá megoldás egyáltalán.
Köszi a válaszokat
Nem, szintetikus, a takaróm is. Ráadásul most nyáron csak pléddel alszom, az meg műszál. A párnák is kb másfél évesek, ki vannak mosva, újak.
A porral máshol is lenne bajom. A lakás nem ázik, penészt nem látok a falakon sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!