Kinek mi vált be allergiára? Elsősorban poratkára de minden más allergiára mi az ami jó és tényleg használ?
Magyarországon semmi, amikor erős stádiumban volt a vadkender allergiám. Gyógyszerek egy rövid ideig elnyomták a tüneteket, utána meg mint egy felduzzasztott folyó sokkal erősebben kitört.Gyenge stádiumban légzés és vérkeringés fokozás segített : futás,teljes jógi légzés, fejen állás.
Két éve észak Nénetországban élek egy tiszta levegőjű erdős helyen, ahol minden másnap esik az eső, és azóta mintha elvágták volna. semmi tünetem sincs.
Nekem egy ismerősnek volt állatszőr alergiája. Elment egy kinezológiai kezelésre, 1 alkalom, azóta nincs baja.
Pollen alergiára meg virágporral rá lehet készülni, a virágzás előtt 1 hónapig napi egy kiskanállal enni.
Nekem is poratka allergiam van, viszont felírt gyogyszerem van. Egyebkent azt mondtak, hogy a takaritast keruljuk, az agynemut havonta cserelni, illetve-ha van-a plussallatokat 2 havonta min.40 fokon kimosni es ket napra betenni a fagyasztoba. Nekem semmien "termeszetes" kura nem segitett. Szobanovenyt a haloszobaban keruljuk.
Remelem tudtam segiteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!