Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » ACC 200 fülzúgás?

ACC 200 fülzúgás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már március óta sípol a fülem. Voltam fülészeten, volt hallásvizsgálat, dobhártyanyomás vizsgálat, de semmit nem találtak.

Amikor elkezdődött a fülsípolásom, már 1 hetes betegség tartott, be volt gyulladva a torkom, és a két fülem. Minden nap ACC 200-at ittam, és előjött a fülsípolás. Szedtem ginko bilobát, Nootropilt, de semmi nem használt. Ma gondoltam arra, hogy mit csináltam akkor, amikor előjött a fülsípolásom? Milyen gyógyszert szedtem? Hát ACC-t. Megnéztem a mellékhatásait, és szerepel benne a fülzúgás. Akkor lehet, hogy emiatt kínoz a fülsípolás már hónapok óta? Lehet ez váltott ki valami maradandót? Szerintetek?

(18 éves vagyok, szóval a legtöbb indok a fülsípolásra kizárva)

2016. júl. 11. 23:13
 1/1 anonim ***** válasza:
A füledben a hangot, nem a fül elváltozása adja. Valahol a szervezetben képződött egy lepedék amit a vér áramlása rezegtet. A folyadékok jobban vezetik a hangot, ezért hallani, mintha a füledben volna a síp. Ha az agyi, nyaki artériákban van ez a rezgés, akkor csak az egyik füledben hallod erősen vagy erősebben. Az orvosok azért nem találják a hang eredetét, mert ez nem olyan elváltozás, amit bármilyen műszer kimutathat. A nyaki artéria vizsgálatára már van fejlesztve ultrahangos készülék, de a rezgés jöhet valamelyik mellék ágából is, tehát nem látható. Legtöbb esetben a vér frissítése, oxigénnel dúsítása megoldhatja a problémát.
2016. júl. 13. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!