Hogy hordhatnám az órámat, ha fémallergiám van?
Kaptam fateromtól egy órát, a hátlapja fémből készült, enyhén mágnesezhető, tehát gondolom Nikkel.
Nos, ahol hozzáér a csuklómhoz az óra ott apró kiütések jelennek meg amelyek nagyon viszketnek, nem tudtam róla eddig, hogy fémallergiás vagyok, van még ezen kívül sok fajta allergiám, tehát sejthettem volna, de nem tudtam...
Hogy hordhatnám az órát úgy, hogy ne okozzon kiütést a hátlapja? Mivel boríthatnám be, vagy szigetelhetném el a bőrömtől?
Gumi?
A legegyszerűbben úgy jársz, ha bemész egy óráshoz, és ő többet tud mondani/javasolni/tenni
Ha fürdés előtt leveszed szerintem telefonképernyőre való védőborítás megfelelő erre a célra.
Esetleg ha olcsóbb az óra akkor átlátszó körömlakk.
Az eddig felsoroltak sem rosszak, de ha igényesebb megoldásra vágysz, akkor egy szakemberrel rakassatok az óra hátlapjára egy vékony titánium lemezt.
Ez a fém ugynis antiallergén, ezzel a megoldással esztétikailag is kifogástalan lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!