Nektek is belemegy a szemetekbe a takony, amikor tusszentetek?
Figyelt kérdés
Bocsi a kicsit undorito kerdesert. Allergia miatt folyton tusszogok es jo suru takony jon, mikor tusszentek mindig ezer fele froccsen es sajnos a szemembe is belemegy. Csak nekem van ilyen vagy masnak is? Ti hogy oldjatok meg? Van hogy pl ki vagyok sminkelve es belemegy a tusszentes a szemembe es mikor megdorzsolom a smink is elkenodik es a szemem is bepirosodik, nem tul szep latvany :) Es mielott vki irna hogy zsepibe tusszentsek: mindig hirtelen jon es nem tudok igy felkeszulni.
Bocsanat az ekezet hianyert de telefonrol vagyok.
2016. jún. 9. 23:47
1/3 anonim válasza:
ez elég furán hangzik, nekem nem szokott. Minden, amit kitüsszentek, az a kezemre megy, győzöm is letörölni, elég faja lehet az ember szemei közül törölgetni a taknyot :(
2/3 A kérdező kommentje:
En sem ertem mert konkretan egyenesen folfele kene a takonynak esnie. A kezemen is szokott lenni de az a kisebb gond.
2016. jún. 10. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!