Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Vajon milyen rovar lehetett?

Vajon milyen rovar lehetett?

Figyelt kérdés

Sziasztok, szeretnem a segítségeteket kérni hatha vkinek volt mar vmi hasonlo csípése.

Péntek este futás közben ereztem h megcsípett vmi, ami pokolian fajt. Hirtelen oda kaptam es lesoportem a kezemről, majd csak annyit lattam h vmilyen resze a kezemben maradt, amit gyorsan kiszedtem. (asszem mintha zoldes-szürkés szine lett volna). Azon kivul h iszonyatosan fajt nem volt semmi mas baj. Most viszont a csípés korul folyamatosan no a területe ami vörös es forró. Tegnap reggel meg 7x4 cm volt ez a terület ma reggelre viszont mar 13x6 centi.

Szoval az ilyen csipesnek a mérete nem kellene h csökkenjen? Csak azt latom h folyamatosan no 😒 sztetek?

2016. máj. 29. 10:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Kêpet tudsz felrakni a sebről?
2016. máj. 29. 10:07
 2/5 A kérdező kommentje:

[link]

Remelem igy jo lesz, meg Sosem töltöttem fel kepet

2016. máj. 29. 10:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Aztab..
2016. máj. 29. 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Ecetes hideg vizes ruhával borogasd! Vegyél be kálciumot.

Lehetett fadongó, lódarázs....

2016. máj. 29. 12:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Hú, ez elég randa, én elmennék vele orvoshoz. Egyszer nekem is nagoyn begyulladt egy ilyen csípés és injekciót kaptam.
2016. máj. 29. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!