Szemöldökfestéket cigihamuval akartam leszedni azóta ekcémás lettem?! Kép.
Nos, viccesen hangzik, de itthon szemöldököt festettem, a festéket aztán a kezemről nem tudtam leszedni... olvastam itt egy kommentet, miszerint ha elrontod a szemöldököd a cigihamu gyengíti a színt... átdörzsöltem a kezemet, nem szedte le, de azóta valami más.. azután egyből azt láttam, mintha valami teljesen szétkarcolta volna a kézfejemet csíkokban,de hát a cigi hamu hogyan??? Azóta 2-3 naponta az ujjaim között nagyon kiszárad és fájdogál meg piros is. Eddig soha nem volt ilyen, míg nem nyúltam a cigihamuhoz, amit már bánok.
Kenem testápolóval, ami nem tudom hogy használ vagy árt már..
Nem látszik, de fáj.. Városomba nincs bőrgyógyász, úgyhogy előbb itt érdeklődnék. Ez elmúlik?
Előre is köszönöm.
sudocrem sok mindenre jó, vagy babapopsi kenöcs.
nem kell mindent elhinni amit itt irnak..
Én is gondoltam erre, hogy kézmosószer miatt.. de hát sosem volt hasonló esetem sem, míg a cigihamuhoz nem nyúltam. Létezne, hogy most jönne ki bármilyen allergia valamelyik szerre?
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!