Allergiás vagyok az avokádóra?
En voltam a Melyen Tisztelt "4-es", akinek leszedtek a hozzaszolasat, gondolom valami patikus vagy egyeb gyogyszer-maffia tag lehet a moderatorok kozott :)
Kedves kerdezo, bocsasd meg nyers hozzaszolasom (ha egyaltalan olvastad), csak felduhit amikor ennyi butasagot latok magam korul. Igazabol nem is butasag, hanem felelemmel vegyes lustasag. Rohejes, ahogy a reklamokkal agyonkondicionalt emberek rohangalnak minden apro-csepro nyavajajukkal a mindenfele placebo-pirulakert a patikaba hogy majd attol jobban lesznek, mikozben mashol emberek halnak ehen es szomjan, vagy eppen fagynak halara mert tuzelore nem jut. A haborus ovezetekrol nem is szolva.. Persze nem azert irom h barkinek buntudata legyen, csak erzekeltetni akarom a problemak nagysasgrendiseget. Nem kene mas, csak egy kis jozan esz es igyekezet hogy valtoztassanak az eletukon, de nem azt nem, mert mindig egyszerubb bekapni egy pirulat.. Ezzel persze semmit nem oldanak meg sot hosszu tavon csak bajt csinalnak maguknak es akkor majd tenyleg lesz bajuk. En regota es rendszeresen fogyasztok avokadot, tudom milyen es azt is tudom hogy ha nem jol keszited el, akkor nem biztos hogy izleni fog, plane ha ritkan eszel vagy most eloszor. A torkod viszont akkor sem fajhat tole, ott mar mas baj lehet, ami szerintem kulonben psziches nalad: ettel valami ujat amiben nem teljesen bizol es nem izlett. Kulonben mi rakott meg bele anyukad? Csak ugy erdekelne.. A vilag egyik legjobb receptje a guacomole, konnyen gyorsan elkeszitheto es tele van tapanyaggal, asvanyi anyaggal. Es akkor jossz es felidegelsz :) hogy Te aztan eletedben tobbet nem eszel avokadot. Na ezektol ki tudok jonni a sodrombol. Azert remelem nem vettel be semmit es mar jol vagy. ;)
u.i.: ha ennyire felsz, menj el egy allergiatesztre, bar szerintem kutya bajod (es epp ez a "bajod")!
Utolsonak: te persze nyilvan biologus orvosprofesszor vagy, eltalaltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!