Kiütések? Mitől?
Figyelt kérdés
Nos arról lenne szó, hogy három nappal ezelőtt valami kiütésszerű megjelent a hasamon, vagyis majdnem az oldalamon(a hátamon is, de ott nem olyan nagy foltban) S egy kicsit tovább is terjedt azóta.
Piros, sok pöttyből(ha mondhatom így) álló. Éget ha hozzáérek. Kicsit, de tényleg csak egy kicsit hasonló ahhoz, mint amikor megégeted magad, és felhólyagzik. Valaki tudja mi lehet?
Nem ettem semmi szokatlant. Allergiás is csak olyan dolgokra vagyok amivel aznap nem érintkeztem, mint például a macskaszőr.
2016. márc. 19. 16:14
1/4 anonim válasza:
Ezt itt senki nem fogja neked megmondani biztosra, ha eleve tudsz allergiáról lehet az, még ha te úgy gondolod nem is érintekeztél vele, de lehet himlő is...nekem tavaly pl. a melegtől volt furcsa kiütés a hasamon hátamon, de ha lehűtöttem magam el is tűnt...nem itt kell feltenni a kérdét, menj orvoshoz.
2/4 anonim válasza:
Szerintem is ez már bőven az a kategória amivel el kell menni orvoshoz. Kenőcsöt is ő tud felírni.
3/4 anonim válasza:
Menj bőrgyógyászhoz, többféle oka is lehet, és aszerint kell kezelni, hogy mi okozza.
4/4 anonim válasza:
Lehet, pl rózsahámlás, de valamilyen allergia is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!