Allergiagyógyszerek csökkenthetik a megfázás tüneteit is?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem, mivel a tünetek mindkét esetben hasonlóak.2016. márc. 18. 13:13
1/2 anonim válasza:
Nem. Mert az egyiket virus okozza (natha)a masikat pedig a hisztaminok(allergia). Ket teljesen mas dolog.
2/2 anonim válasza:
Szerintem meg igen. Egy az ha allergiás vagy akkor az legyengíti az immunrendszered ergo könnyeben megfázhatsz / ha fennállt, akkor tovább tarthat.
Másrészről én is allergiás vagyok poratkákra és a torkom elkezd viszketni, nem tudom leírni milyen érzés de olyan mintha meglenne fázva, folyton vakarni kell a nyelvemmel <- régebben, azt hittem hogy fáj a torkom. Pl ez reggelente olyan érzés mintha fájna a torkod.
Ha elnyomod a hisztamin szinted allergia gyógyszerrel, akkor megszűnhet / enyhülhet ez a kínzó viszketés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!