Ez lehet allergia, ha nem az akkor mitől van?
Figyelt kérdés
Tegnap délután megjelent a kezemen egy szúnyogcsípés szerű kiütés, ami eléggé viszketett, aztán estére a bal szemem bedagadt és nagyon viszketett, de elmúlt. Ma reggelre úgy tűnt minden rendbe van, annyi, hogy többet folyt az orrom mint szokott és tüsszögtem párszor. Aztán mire hazaértem a suliból, mindkét szemem elkezdett nagyon viszketni, és be is dagadt mindkettő, a testemen pedig már 4-5 szúnyogcsípés szerű kiütés is volt és több helyen is viszkettem, mostanra ott tartok, hogy minden említett tünet egyszerre fenn áll csak enyhén. Tehát: viszkető, piros, bedagadt szemek-viszkető kiütések-viszketés a legkülönbözőbb helyeken-tüsszögés-orrfolyás2016. márc. 17. 20:35
1/2 anonim válasza:
Allergiás lehetsz valamire. Valami tisztítószer, felmosószer, illatosító, fertőtlenítő is lehet a ludas.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát pár napja vettem új tusfürdőt, illetve arckrémet, de mindegyiket legalább 3 napja használom, a tünetek pedig csak tegnap jöttek ki.
2016. márc. 17. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!