Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Szerintetek ez milyen allergia...

Szerintetek ez milyen allergia lehet, Lehet glutén érzékenység?

Figyelt kérdés

ha el kezdek izzadni akkor kivöröslök és ilyen szúnyog csípés szerű kiütések jelennek meg kicsit égetőek és viszketni tudnak,általában vállamon,hasamon,könyék táján és a felső kéztenyeremen is néha meg az arcom is néha de ott csak kivöröslik

Mi lehet ez? o.O

glutén érzékenység szóba jöhet?

vagy mire tippeltek?

valakinek volt ilyen vagy van ilyen?

19/F

2016. márc. 2. 14:11
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
és hámlik az arcom mindig
2016. márc. 2. 15:39
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen a szúnyog csípés szerű kiütés, de nekem izzadságra csalán kiütés jön ki, most már csak pöttyökben, régebben foltokban amin néha dudor is volt. Égnek és viszketnek. Én hisztamin intoleranciával lettem diagnosztizálva, de eltartott 2 hónapig mire valaki tudott mondani bármit is. Én a budai allergia központba mentem ahol először tudtak mondani valamit, ha van lehetőséged rá szerintem te is menj oda, de eddig kísértetiesen hasonlít arra ami nekem van. 18l
2016. márc. 4. 10:33
 3/14 anonim ***** válasza:
Az arcom mondjuk nem hámlik, de az még ezer dologtól lehet, valószínűleg csak túl száraz.
2016. márc. 4. 10:34
 4/14 A kérdező kommentje:
értem,hát igen pontosan ahogy leírtad olyanom van
2016. márc. 4. 14:51
 5/14 anonim ***** válasza:
És akkor most mi lesz? Nekem az antihisztamin+ diéta segített valamennyit, de még így is kijön csak kevésbé intenzíven. Amúgy biztatásból: nekem az orvos azt mondta hogy lehetnek időszakok, akár évek is amikor teljesen tünetmentes leszek. De az első 1 év nagy valószínűséggel végig tünetes.
2016. márc. 4. 15:08
 6/14 A kérdező kommentje:
Hmmm elég furcsa ez a jelenség akkor
2016. márc. 4. 15:16
 7/14 anonim ***** válasza:
Olyan mint általában az allergiák, azok is hullámzóak. Bár ez nem az, de olyan:D
2016. márc. 4. 15:28
 8/14 A kérdező kommentje:

na igen :D de jó lenne ha jó időre elmúlna már :D

mert néha ki jön

2016. márc. 4. 15:31
 9/14 anonim ***** válasza:
De amúgy neked mennyi ideig van? mert nekem kb fél óra és elmúlik teljesen onnantól hogy kijött. Csak hát elég hozzá annyi hogy felmegyek a 3.ra a lépcsőn és így elég frusztráló:D
2016. márc. 4. 15:46
 10/14 A kérdező kommentje:
na igen xd hát nekem szeptember közepe óta és nekem is kb negyed óra 20 perc hogy elmuljon
2016. márc. 4. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!