Vehetek be Zyrtec-ből két tablettát egyszerre ( 10mg. )?
Figyelt kérdés
Vagy semmi értelme?Már elegem van,(a szemem körül ekcéma+ duzzanat.ettől csúnya vagyok...:()és amit előtte szedtem,nem hatott.Ma vettem be az első szemet délben.Nem gyorsabb a hatása ha még egyet beveszek este..?2015. nov. 26. 18:05
1/2 anonim válasza:
A Zyrtec allergiagyógyszer. Azt kaptad ekcémára? Érdekes...
Igen, be lehet belőle kettőt venni, annak, aki allergiás, és szüksége van rá. De ekcémára nem hiszem hogy hatna...
2/2 anonim válasza:
Na ezek után már kíváncsi vagyok, mit szedtél előtte, és ugyanaz az orvos írta-e fel. A Zyrtec egy Cetrizine alapú hisztamin H1 blokkoló, allergiára és urticariára szokták felírni, tünetfedőnek. Ekcémára én körömvirágot vagy fekete nadálytőt mondanék, dehát nem vagyok orvos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!