Nagyon durva kiütések! Mik lehetnek ezek? KÉP!
Tegnap este felé elkezdett viszketni először csak a lábszaram (közbe fokozatosan megjelentek ezek a hólyagok vagy nemtudom mik ezek) azután pedig végig a combom, fenekem, karjaim (itt kisebb a területük, de így is elég szembetűnő) és a hasam alja lett tele ezekkel.
Rettenetesen viszketnek ...
Az első képen a combomon lévő látszik (ez a legnagyobb kb. több mint 10 centis nagyságú) a második képen pedig a lábszaromon lévők láthatók.
Ezek mellett az egész testem tele van. Kivéve a felsőtestem és az arcom.
Aki tud valami okosat írni, hogy esetleg ez allergiás reakció vagy valami más lehet az kérem írjon.
jézusom. Szerintem dokinak mutasd meg mindenféleképpen!
mikor jött ki ?
jah bocsi, irtad hogy tegnap este.
ettél valami olyat amit nem szoktál? vagy használtál valami uj szert amit eddig nem ?
Sajnos orvoshoz már csak holnap tudok menni, de akkor mindenképp elmegyek.
Igazából se ételből nem ettem olyat, amitől ez kijöhetne, se krémből nem használtam olyat..:/
Mondjuk talán a csipkebogyó teától lehet. Megvagyok fázva, ezért ittam reggel is meg este fele is. Viszont máskor is volt, hogy ittam és ugyanezt a fajtát mégse történt semmi.. hát nemtudom.. :(
Akkor holnapig feltétlen igyál Kálciumot és vegyél a gyógyszertárban rázókeveréket, amivel bekened, hűsíti és csillapítja a viszketést. Ma ne igyál a csipketeából, és figyeld meg, hogy anélkül is lesz-e reakció.
Rovarcsípés nem lehet?
Utána olvastam ennek a csalánkiütésnek valószínűleg ez lehet az. Bár ezt már csak holnap tudom meg, hogy mitől lehet.
Magától nem múlik el egyébként?
Rovarcsípés is kizárva.
Szerencsére nekem nem fájnak csak nagyon viszketnek.
Másnapra rá eltűnt csak kicsit viszketett. Utána pedig teljesen szóval nem mentem el orvoshoz :)
Köszi a válaszokat, mert egyébként szerintem a Calcium segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!