Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Milyen kiütés lehet ez?

Milyen kiütés lehet ez?

Figyelt kérdés

Szóval,már harmadjára tűnik fel ebben az évben rajtam valami kiütés,mindkét esetkor bekentem egy krémmel amit a doki ajánlott,elmúlt egy időre. Most nyáron újra vissza jött. Kicsi viszkető pöttyök a kezemen. Valami tipp?

Ha kell több infót is megadok.

2015. júl. 25. 00:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom sajnos, de krémecske mellé próbálj kálciumot enni/inni. Jó sokat. Az a kiütésekre nagyon használ.
2015. júl. 25. 00:22
 2/6 A kérdező kommentje:

Jojo,rendben. Krémmel kenegetem folyamatosan,kálcium még nem jutott eszembe.

Nem lehet hogy vitaminhiánytól van?

Van melegtől jött ki? Pár napja nyári munkán voltam,ott nem lehet hozzáértem valami fémhez,vagy,ezen már sokat gondolkoztam de esetleg munkáskesztyű +40fok? Szoval,nemtudom,sok dolog jutott ezzel kapcsolatban eszembe.

2015. júl. 25. 00:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem vitaminhiány szerintem. Ez ekcéma, vagy enyhe csalán. Mindkettő lehet a melegtől, esetleg valami anyagtól amire allergiás vagy csak nem tudod. De a meleg leginkább. Kalciumot ihatsz, de attól nem fog elmúlni.
2015. júl. 26. 10:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen,egyre hidegebb van és már alig viszketek.
2015. aug. 19. 22:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem..nem akar elmulni..
2015. aug. 23. 00:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el allergológushoz, hátha megmondja mi a baj. Nekem se tudta senki megmondani csak egy allergológus és bőrgyógyász hogy mi a bajom, azóta antihisztamint szedek és sokkal jobb a helyzet:)
2015. aug. 23. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!