Segitenetek? Mi lehet? 15/l
Figyelt kérdés
a heten allatam ra a fogyokurara es a kondizasra szoval dietazok amikor kissebb volta megallapitottak,hogy allergias vagyok a csokoladera aztan kaptam kezelest es havonta ehetek 1-2 tablat, ezen a heten ettem halat es fogyasztottam tejtermeket ezelott ket nappal vettem egy halkonzervet vegaszoszban masnapra jottem ki ram foltok aztan ettem aktivia tizorais danont es ittam tejet is a salata tetejere is reszeltem sajtot es parolt halat is fogyasztottam tegnapelott 2 napja erzek a szamban aludt tej izt olyan tejes savas izkent tudom leirni es kijottek ram allergiafoltok nagy duzzadt piros a labamon hasamon karomon sok van egymas korulott es nagyon viszketnek van hutopuder amit eddig is irtak ra de nem tudom mit mellozek mert tudom hogy ez nem jatek...2015. júl. 18. 14:43
1/1 anonim válasza:
Egy uj allergia teszt nem art kicsilany :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!