Szerintetek mi lehet ez?
Figyelt kérdés
7 hónapos kisfiam combján,egy piros folt jött ki,majd pár órával később kisebesedett!Elvittem orvoshoz de nem tudja,hogy mi lehet az,azt mondta szerinte csípés,írt fel neki rá keveréket,de nem vettem észre,hogy használt volna,mert a seb egyre nagyobb lett!Már nagyon aggódom,keddre kaptunk időpontot bőrgyógyászhoz,de addig is szerettem volna megkérdezni,hogy veletek történt e ilyesmi?
A kép itt lesz:
Köszönöm a válaszokat!
Egy aggodó anya!
2015. júl. 11. 09:36
1/2 anonim válasza:
hm ez elég csúnya, nem vakarja véletlenül??? amugy sajnos nem tudom mi lehet
2/2 A kérdező kommentje:
Nem vakarja,egyszer csak egy piros folt,aztán pár órán belül ilyen sebes lett,de csak egyre nagyobbodik.Elvittem most egy másik orvoshoz azt mondta,hogy ez egyáltalán nem csípés,és bactrobant írt fel neki rá!Remélem az hatni fog mostmár!
2015. júl. 11. 16:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!