Kéne most valamit csinálnom? (gyógyszert bevettem és furán reagáltam rá)
advil ultra fájdalom csillapító.reggel vettem be.a fájdalmam elmúlt most járt le a hatása de nem merek újat bevenni mert hasfájás és hidegrázás jött rám fél órával a bevétel után.de olyan hogy pólóban voltam elötte, majd felöltöztem és még a takaró alatt is remegtem.kb 1 óráig tartott ez, lefeküdtem aludni utána most ébredtem és újból fáj a hasam enyhén.kéne valamit tennem vagy elmúlik magától?csak egy darabot vettem be.
természetesen betartottam a használatára vonatkozó szabályokat.
Semmiképpen ne vegyél be belőle többet. ha enyhén fáj a hasad, akkor azt nyilván ki lehet bírni gyógyszer nélkül is. Előfordulhat, hogy tudtodon kívül allergiás vagy rá. Barátnőm 100 x bevett Algopyrint, semmi baja nem volt, 101.-ik esetnél allergiás sokkot kapott a szervezete, mentő vitte el. Ha most jobban vagy, akkor ne tegyél semmit, de hétfőn hívd fel a háziorvosodat és mondd el neki, feltétlenül. A többit majd Ő tudja, mit javasol...
Mi miatt vettél be reggel fájdalomcsillapítót, mi volt az eredeti tünet?
14:48 korábban aszpirint szedtem azt is 6éve utoljára.akkor azzal semmi gond nem volt.nem vagyok nagy gyógyszer fogyasztó de most rákényszerültem.hasam fáj a gyógyszertől.eredetileg a fogamra vettem be.sajnos másik nincs itthon ezt is úgy kellet kölcsönkérnem.
ugye komolyabb bajom nem lesz majd ettől az egy darabtól?kicsit megijedtem.
14:51 a hasam a gyógyszertől fájdult meg.fogfájásra vettem be.az el is múlt. a hasam viszont újra fáj enyhén.
1-es, ne haragudj, átgondoltad, mit tanácsolsz?
" Ha van otthon paracetamol tartalmú, akkor most azt vegyél be, de nincs garancia rá, hogy nem vagy arra is érzékeny..."
Ha arra is érzékeny + az előző gyógyszer hatása együtt anafilaxiás sokkot, azaz egy fulladásos reakciót is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!