Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Ganoderma gomba 100%-os van...

Ganoderma gomba 100%-os van 3000ft-ért és van 20. e ft-ért is, most akkor ez hogy is van? Az organo gold-os miért drágább ilyen sokkal?

Figyelt kérdés
A nagyobbik fiam allergiás több növényre is,de főleg a parlagfűre.ismerős ajánlotta a ganodermás kakaót ill. kapszulát az organo gold-tól,ami piszok drága.A kakaót ma vettem meg neki,kíváncsi leszek ér-e majd valamit.De a kapszulára azt mondta erősebb hatású,ha jön a szezon akkor azzal lenne érdemesebb próbálkozni.Megnéztem a neten és ugyanakkora tisztaságú ganodermás kapszulát láttam 3000ft-ért,viszont az organo gold-os az 20.e ft.Létezik hogy az organos ennyivel jobb,vagy többet tud? Vagy csak jobb promóciója?
2015. máj. 11. 19:42
 1/1 anonim ***** válasza:
0%
Én csak körömgombát tudok adni, de azt ingyen.
2015. máj. 11. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!