Allergiás börreakciót hogyan tudnék eltüntetni?
Pár hete tigristapaszt tettem magamra, napokig segített, aztán egyszer, amikor levettem, ki volt vörösödve a bőröm, kicsit hólyagosodva, és égett, viszketett nagyon. Reméltem elmúlik, de pár napom belül már lila volt a folt, és nadrágot se tudtam venni, annyira irritálta, minden. Akkor elmentem bőrgyógyászhoz, akitől kaptam antihisztaminos krémet, és gyógyszert. Két hete kenem, és a folt lassan bebarnult, már egyáltalán nem érzékeny a bőröm. A folt se olyan látványos, olyan mintha ott jobban le lennék barnulva. De mégis csúnya, hiszen egy téglalap alakú foltról van szó.
Bejelentkeztem ismét bőrgyógyászhoz, mert napok óta nem javul a folt, és félek, örökre ott marad.
De csak 2 hét múlva kapok időpontot.
Ezért érdeklődnék itt, van valami általános krém, vagy természetes gyógyszer, ami ilyesmire jó?
Köszi előre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!