A shea vaj valóban jó az atopias dermatitisre/ekcémára?
Ha a szteroidos krémek nem hatnak, ne várj csodát egy sima "zsírtól" :D Nekem nem segített semmit, sőt... sokkal rosszabb volt tőle, az egész testemre kiterjedő ekcémám. Ajánlom, a mosakodókrémet és a sanatopic testápolót, a hidratálás a legfontosabb. Ha nem találod meg a belső okot akkor a tüneti kezelés nem fog sokat segíteni. Sajnos nekem minden ki van zárva (külső allergének, illatanyagok, ételallergia, itel-intoelrancia vagy bármi belső probléma). A rosszabbodás és a javulás egymást követi, semmi összefüggés a külvilággal, csak a stressz ront rajta. :(
Remélem te majd több sikerrel jársz.
Egy sorstársad, 17/F
Szia!
Mióta kened szteroidos krémmel magad?
Szteroidos krémmel már lassan 2 éve kezelem magam, de nem folyamatosan. Szeretnék valami más megoldást, mert ahogy olvastam, elsorvasztja a bőrt egy bizonyos idő után.
Amit még egy két helyről hallottam, hogy a fototerápia is jó rá, illetve még mindig egyesek a shea vajat mondogatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!