Tejcukor érzékenységre jár a 90%-os utazási kedvezmény?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 3. 15:25
1/9 anonim válasza:
Nem :)
A felnőtt lakosság jelentős része tejcukorérzékeny.
3/9 anonim válasza:
de úgy tudom csak veleszületett rendelenességnél..
4/9 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok. Most állapították meg
2015. ápr. 3. 15:40
5/9 anonim válasza:
a laktóz és a tejcukor ugyanaz ;)
6/9 anonim válasza:
" Nem :)
A felnőtt lakosság jelentős része
tejcukorérzékeny."
Forras? Én tudok olyanrol aki kap.
7/9 anonim válasza:
én is tudok aki kap laktózra.. tudom hogy ugyanaz mint a tejcukor.
de a laktóz komolyabbnak hangzik szerintem:D
de akit tudok hogy kap, az kiskora óta érzékeny. rá kell kérdezni a szakembernél
8/9 anonim válasza:
természetesen nem, én is laktózérzékeny vagyok, ráadásul autoimmun betegségem is van és még így sem kapok, pedig egy pöppet komolyabb a laktózintoleranciánál... :)
9/9 anonim válasza:
Én két évig laktózérzékeny voltam, hál' Istennek kinőttem. Elég sokáig, egy évig kaptam 90%-ot, volt hozzá ilyen kártyácskám, de beszüntették egy idő után és érvénytelenné vált. Aztán hallottuk a rádióba, hogy újra lehet bevezetik, de amikor megkérdeztük a gasztroenterológia vezető doktorát erről, nem tudott konkrét választ adni, szóval elvileg most nincs rá kedvezmény, de még elképzelhető hogy kapsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!